SOMMERKAMPAGNE SPAR 20% BRUG KODEN 'Sommer20' VED BETALING

Regler for deltagelse i konkurrencer ved Nordic Ice Coffee ApS

[Download pdf]

Generelle vilkår for deltagelse i konkurrencer hos Nordic Ice Coffee Aps

Ved de fleste tilfælde skal man være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencer arrangeret af Nordic Ice Coffee (NIC), medmindre andet er beskrevet. Vi forbeholder os retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 18 år. 

Med mindre andet er angivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Vores konkurrencer har kun til formål at være underholdende. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod virksomheden.

Præstationer i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er anses som vores ejendom og videregives ikke til tredje part med mindre andet er aftalt.

Vi kontakter alle konkurrencevindere direkte. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre navn(e) på vinderen af en konkurrence eller event på vores hjemmeside, såvel som andre medier vi anvender, dette kunne være nyhedsbrev eller sociale medier.

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist vil ikke komme i betragtning. Vi afgør alene om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes.

Vi forbeholder os retten til at afgrænse konkurrencer til ét enkelt medier og udelukke andre. Dette kan eksempelvis være for at understøtte aktivitet eller engagement på et et specifikt medie.

Konkurrencedeltagere accepterer, at Nordic Ice Coffee ApsS må offentliggøre navn(e) af vindere på vores forskellige platforme og medier. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.

Ved deltagelse i en konkurrence hos Nordic Ice Coffee ApS er man indforstået med konkurrencereglerne.

Vi forbeholder os retten til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel og det vil endegyldigt være vores afgørelse der er bestemmende.