SOMMERKAMPAGNE SPAR 20% BRUG KODEN 'Sommer20' VED BETALING

Om Os

Om Nordic Ice Coffee

Om vores virksomhed

Nordic Ice Coffee er en 100% dansk ejet og dansk drevet virksomhed. Som vores navn indebærer, så har vi valgt en meget specifik niche at fokuserer på, nemlig alle former for kolde kaffedrikke.

Vi er drevet af ønsket om, at være den førende platform på nettet, når du ønsker at finde produkter eller inspiration til en lækker iskaffe.

Det handler dog ikke om at være førende når det komme til udvalg af produkter eller omsætning. Vi stiller en række krav til de produkter vi vælger at føre i vores Webshop, som handler om kvalitet, smag og bæredygtighed.

Kvalitet

Den erfaring vi har opbygget ved at smage og teste utallige produkter viser meget entydigt, at kvalitet kommer af kendskab og kærlighed til de produkter vores leverandører fremstiller. Og her er det specielt kærligheden til kaffe som en råvarer, samt kendskab og erfaring til at kunne fremstille produkter baseret på kaffe.

Smag

Smag er en meget individuel bedømmelse, som vi hver i sær kan have vores egen holdning til. Når vi har en holdning til smag, så er det mere med tanke på hvordan smagen i et produkter baseret på. Eksempelvis har fødevarerbranchen i mange år brugt kunstige tilsætningsstoffer, store mængder af salt, sukker eller fedt, for at dække over den forringelse masseproduktion ofte påføre fødevare. 

Vi mener smagen skal være ægte, hvilket vil sige den skal komme fra råvarer og ægte håndværk.

Bæredygtighed

Vi har kun en klode og den skal vi passe på! Vi blive nødt til at stille krav til de madvarer og produkter vi indtager. Måden de bliver fremstillet på, transporten og den emballage de forsendes i.

Vi prioriterer produkter der er certificeret økologiske eller har regnskovs alliance certificering.