SOMMERKAMPAGNE SPAR 20% BRUG KODEN 'Sommer20' VED BETALING

Hjemmelavede iskaffe med espresso

Iskaffe med espresso

Hvis du godt kan lide den bitre smag fra en espresso eller en stærk kop kaffe, så er denne iskaffe opskrift det helt rette valg for dig.

Iskaffe med espresso er ofte sammenlignelig med det du får serveret, når du besøger en rigtig kaffebar, hvor baristaen laver espressoen fra bunden, som det stykke håndværk en rigtig kop kaffe er.

Hvis man skal lave en ægte sort espresso, så kommer man ikke uden om, at bruge en ægte espresso maksine, som de færreste desværre har til rådighed i deres eget hjem. 

Der findes dog alternativer som Nepresso kaffekapsler eller den italienske Bialetti Moka Express kande, som kan lave noget det minder om en espresso på et almindeligt komfur hjemme i privaten.

Alternativt kan du købes vores lækre ICED ESPRESSO serie, som gør det nemt at lave en lækker Hjemmelavet iskaffe med karamel. Vores ICED ESPRESSO med karamel er lavet af Farm Mountain på ægte espresso maskiner hvor baristaer laver dem i hånden, præcis som du ville købe dem på en kaffebar.

Farm Mountain laver deres iskaffe med sirup, hvor de findes i varianterne iskaffe med karamel, iskaffe med mint, iskaffe med rum. Derudover findes de også som økologisk iskaffe - alle brygget på ægte espresso.

Ingredienser til hjemmelavede iskaffe med espresso

  • 2 espresso shot (samlet set 50-60 ml espresso)
  • 200 ml mælk (vi anbefaler sødmælk 3.5%)
  • 6-8 isterninger (afhængig af glasset og isterningernes størrelse)

Instruktion til hjemmelavede iskaffe med espresso

  1. Hæld isterninger op i et glas
  2. Tilføj mælk over isterningerne
  3. Hæld langsomt dit espresso shot op i glasset og se hvordan espressoen blander sig med mælken

 

Hvis du ikke er en hærdet espresso nyder, så vil du måske finde ovenstående opskrift en smule bitter. Alternativt kan du tilføje en smule økologisk rørsukker eller lave en bruge vores sirup fra vores opskrift på hjemmelavet iskaffe med honning og kanel.